Funzone March Carnival: Prizes Worth ₹30 Lakhs to be Won | Correct Answers added

Rate this post

About Funzone March Carnival Quiz Answers

The Amazon Funzone March Carnival is a newly launched amazon quiz. This consist of multiple quiz and rewards based on spin and win jackpots or submitting the right answers to the questions. quizzes types are listed below

  • Spin and Win: iPhone 12 pro, Rs 25,000 and More
  • Funzone Jackpot: Chance to win Rs 50,000 and More
  • Guess Who?: Chance to win Rs 1,00,000*
  • Answer and Win: Rs 75,000 Amazon Pay Balance
  • Spin And Win: Gold Coins Oneplus and More

Spin And Win

There are two different spins and win the contest in the Funzone March carnival of Amazon Quiz. You Can win multiple prizes by giving the right answers after spinning the luck wheels

  1. Win iPhone 12 pro, Rs 25,000 and More in Spin and Win
  2. Win Gold Coins Oneplus and More in Spin and Win

iPhone 12 pro, Rs 25,000 and More in Spin and Win Answers:

in this spin and win the contest of March Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win multiple rewards such as Apple’s iPhone 12 pro, which is the latest iPhone launched by Apple, Bose Home Speakers, Bose Rich sound and bass home speaker, Rs 25,000 Amazon Pay balance in Amazon Pay wallet. Moreover, you can also win Flat Rs 25 Back and Rs 50 of on Train Booking.

 Question: How many months have 28 days?

  • Answer: 12

Submit these answer and win mentioned rewards

Funzone Carnival Spin & Win. Win Gold Coins Oneplus and More in Spin and Win:

in this spin and win the contest of March Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win some guaranteed rewards such as Flate Rs 50 Back on Transaction, which is added into your wallet on conditioned transaction, 100% back up to Rs 5, User will reward 100% of cashback up to Rs 5 on Amazon. However, there are some lucky draws that will be decided into lucky draws lots.

Question: How many sides does a square have?

Answer: 4

Funzone Jackpot: Win Rs.50,000 & More 

In the Jackpot contest of the amazon Funzone march carnival, there are multiple rewards are allocated to different type of winners. The highest prize can be grabbed by acquiring 3 yellow balloons, one winner will be selected and rewarded as  Rs 50,000 Amazon pay balance, the second prize of this contest by March Carnival is Rs 25,000 Amazon Pay balance. There will be 3 different winners who can win this prize by getting 3 candy. The next reward is Rs 20,000 Amazon Pay Balance for 5 Users for getting ice cream corn on Jackpot of March Carnival Contest of Amazon Funzone. All the Prizes are listed below in the table

Question: Who got first Oscar award in India?

Answer : Bhanu Athaiya

Funzone March Carnival Jackpot Prize Details:

Jackpot ResultPrize to be wonNo of Winners
3 BalloonsRs 50,000 Amazon Pay Balance1 Winner
3 CandyRs 25,000 Amazon Pay Balance3 Winners
3 Ice CreamRs 20,000 Amazon Pay Balance5 Winners
3 MocktailsRs 1000 Amazon Pay Balance200 Winners
3 GiftsRs 100 Amazon Pay Balance500 Winners

Submit Funzone March Carnival Jackpot


March Carnival Guess Who? : Win Rs.1,00,000 by Guessing correct Answers

The Guess Who is amazons funzone questionary where user have to identify the human that has been pointed out in the quiz. this quiz contest of the funzone march carnival is having 5 different questions to recognize the human based on clues in the question. if you give all the right answers than you have a chance to win Rs 1,00,000 amazon pay balance. This quiz in Pictionary quiz, in which you have to identify the person based on the picture.

Guess Who? Questions & Correct Answers:

Question 1:
Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”
Answer 1- Jim Parsons

Question 2:
American former Stockbroker and now Author who is also famously known as “The Wolf of Wallstreet”
Answer 2- Jordan Belfort

Question 3:
Indian mathematician who was known as “The man who knew the infinity”
Answer 3- Srinivasa Ramanujan

Question 4:
First woman of Indian origin to go to space
Answer 4- Kalpana Chawla

Question 5:
Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the “Birdman of India”
Answer 5- Salim Moizuddin Abdul Ali

Details:

Quiz NameMarch Carnival Guess Who Quiz Answers
Number of Winners1
PrizeRs 1,00,000 Pay Balance
Quiz TypePictionary quiz

Submit Funzone March Carnival Guess Who?


March Carnival Funzone Answer and Win: Rs.75,000 Pay Balance to be Won

The Answer and Win is amazons funzone questionary where user have to answer the quiz based on general knowledge. this quiz contest of the funzone march carnival is having 5 different questions to determine the general knowledge od the user and reward them accordingly. if you give all the right answers than you have a chance to win a Rs 75,000 amazon pay balance. This quiz will grant prizes to two users based on a lucky draw held by the user after the end of this march carnival quiz.

March Carnival Funzone Answer and Win: Questions & Correct Answers

Question 1:
Which is the National animal of Scotland?
Answer 1- Unicorn

Question 2:
What is Harry Potter’s owl’s name?
Answer 2- Hedwig

Question 3:
Which sport has been played on the moon?
Answer 3- Golf

Question 4:
Where was the first solid chocolate bar made?
Answer 4- The UK

Question 5:
What color is an aircraft’s black box?
Answer 5- Orange

About This Quiz:

Quiz NameMarch Carnival Answer & Win Quiz
Number of Winners2
PrizeRs 75,000 Pay Balance
Quiz TypeGeneral Knowledge quiz

Funzone March Carnival Answers: Quiz & Answers

Leave a Comment