Flipkart Quiz Answers Today 8 May 2021 All Quiz Answers Here

Rate this post

Flipkart Quiz Answers Today 8 May 2021 All Answers Hear, Flipkart Quiz Answers Today For All Quiz. Here You Can Find All Answers To Today’s Quiz
Answers. You Will Find Here Fake Or Not, Daily Trivia, Prize Wali Pathshala, Bid & Win, Aage Kya &
Power Play Flipkart Answers Today.

Flipkart Quiz Answers Today All 5 Video Quiz Contest

Flipkart Video Quizzes Is The Most Popular Contest. Many People Are Winning Super Coins,
Smartphones, Wireless Headphones, Bluetooth Speakers & More. We Provide Here Flipkart Video
Quiz Answers Today.

How to Play Flipkart All Quiz 8 May 2021

  • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  • Open & Sign in to the Flipkart App.
  • Search “Game Section in the app & Find Fake or Not Fake answers Quiz
  • There will be a total of 3 questions
  • Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Daily Trivia Answers 8 May 2021

Q1: In Which Asian Country Is The Galle International Stadium Located?

Answer 1: Sri Lanka

Q2: Who Among These Last Played In ODI For India Against West Indies In 2017?

Answer 2: Yuvraj Singh

Q3: Which Of These IPL Team Is Co-Owned By Juhi Chawla?

Answer 3: KKR

Q4: Who Holds The Record For The Highest Individual Test Score Of Any South African Batsman?

Answer 4: Hashim Amla

Q5: Which Team Represents Cape Town In Mzansi Super League Of South Africa?

Answer 5: Cape Town Blitz

Flipkart Daily Trivia Is An Day Quiz Contest Under The Flipkart App, You Have To Submit Five
Correct Answers To Participate In The Game. You Can Win Gems, SuperCoins & Products If
You Win The Trivia Contest.

Flipkart Fake Or Not Answers 8 May 2021

Q1: THALASSEMIA IS A BLOOD DISORDER

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Mika Singh Rejected Arjuna Award

Answer 2: NOT FAKE

Q3: World Red Cross Day Is Celebrated As A Tributed To Peoples Who Sacifice Their Lives
Along Humatarian Work

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake Or Not Is A Video-Based Quiz Contest There Are 3 Questions To Answer. You
Have To Play The Video To Play Fake Or Not. You Will Win SuperCoins, Smartphones,
Wireless Headphones & More.

Flipkart Daam Sahi Hai Answers 8 May 2021: Episode No. 2 – Self Care Essansials

Q1: Which Tv Is Priced Under Rs 30000?

Answer 1: MI 4A PRO

Q2: Choose The Correct MRP Of Flipkart Manual Recliner

Answer 2: 24999

Q3: The Combined MRP OF THE PRODUCT IS 2340 True Or False

Answer 3: TRUE

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Is Totally Based On Products Prize, You Have To Choose The
Correct Price Of The Product. There Will Be 3 Questions. If You Submit Correct Answers The
You Will Get Super Coins, Gadgets & More.

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers 8 May 2021

  • 1: RICHES SCALE
  • 2: PLUM
  • 3: PUNE

Flipkart Prize Wali Pathshala Is One Of The Most Popular Contests Under The Flipkart
Games. 3 Questions Will Ask During The Video. If You Win Then You Will Win Flipkart Gift
Vouchers, SuperCoins & More.

Flipkart Aage Kya Answers 8 May 2021

Q1:What’s Next ?

Answer 1: PERSON BANGS INTO THE CYCLE

Q2:What’s Next ?

Answer 2: GARDEN LIGHT ON FIRE

Q3: What’s Next ?

Answer 3: WOMEN GETS SCARED AND SCREAM

This Is A Funny Video Quiz Contest. 3 Questions Will Ask During The Contest You Have To
Guess What Will Happens Next In The Video Clip. You Will Win An OPPO, Redmi
Smartphone, LG Headset & More.

Flipkart Power Play Answers 8 May 2021: EP29

  • 1: PUNJAB
  • 2: J BAIRSTOW
  • 3: K POLLARD
  • 4: ISHANT SHARMA
  • 5: BANGLORE
  • 6:DELHI

Power Play Is An Ipl Prediction-Based Game. If You Predict 6 Questions Correctly Then You
Will Win Gadgets, Smartphones, Supercoins & More. Even If You Predict Correctly 3
Questions You Will Get Prizes.

Flipkart The Bid & Win Show Answers 8 May 2021

  • Answer 1: QUIZ OVER

This Is Bid Based Quiz Under The Flipkart Game Zone, You Have To Bid The Lowest Bid In
The Slider, If You Bid The Lowest Unique Bid Then You Will Win Smartphones, Bluetooth
Headphones, Smart Tv, Home Appliances & More.

How To Play Flipkart Daily Quiz Video Contest

  1. Open Flipkart App & Tap On Game Zone Or Video Tab.
  2. Scroll Down To Play All 5 Quizzes.
  3. Touch The Game Banner Which You Want To Play.
  4. Watch Videos & Submit The Correct Answers.

How To Check Flipkart Quiz Winners

To Check You Win Or Not Prizes You Have To Tap On The Particular Quiz Banner Then Tap
On The My Rewards Tab & Then Check The Result. Flipkart Quiz Answers Today 8 May 2021

How To Get Flipkart Quiz Answers Today Live?

Daily Visit AmzQuiz.Com If You Want Very Fast Flipkart Quiz Answers Today.

Leave a Comment