Flipkart Power Play With Champions Answers Today 10 April 2021 Win Realme 8 Pro

Rate this post

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 10 April 2021¬†‚Äď Dear viewers Power Play With Champions Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Realme 8 Pro by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Power Play With Champions Quiz. So let‚Äôs check out today‚Äôs Quiz answers.

This Power Play With Champions Quiz Contest is Live Now. You can play the Power Play With Champions quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 6 correct answers to The Quiz. 2021 Win Realme 8 Pro

How to Play Power Play With Champions Quiz 10 April 2021

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Power Play With Champions answers Quiz

4. There will be a total of 6 question

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Power Play With Champions Quiz Details

  • Quiz Name ‚ÄstPower Play With Champions Quiz Answers
  • Episode No. 2
  • Prizes ‚ÄstRealme 8 Pro
  • Based on-¬†IPL T-20
  • Flipkart Power Play With Champions Contest Date ‚Äst10th April, 12.00 AM To 11:59 PM
  • Result ‚ÄstImmediately

Flipkart Power Play Answers Today 10 April 2021: Season 2 Episode 2

Here is Today Power Play With Champions Question With Answers: Chennai Vs Delhi

Q1: Which team will score more runs for first wicket partnership ?

Answer1: Delhi

Q2: Who among the following will score more runs for Delhi ?

Answer 2: M Stoinis

Q3: Will MS Dhoni hit a six in this game ?

Answer 3: Yes

Q4: Who will concede less runs ?

Answer 4: R Jadeja

Q5: How many runs will Rishabh Pant score ?

Answer 5: 27

Q6: Who will win this game ?

Answer 6: Delhi

Episode 1 Mumbai vs Bagalore

Q1: What will be the aggregate score of this game ?

Answer1: 330 or More

Q2: Who will score more runs ?

Answer 2: Virat Kohli

Q3: How many catches will be taken in this game ?

Answer 3: 00 to 7

Q4: Who will take the first wicket in this match ?

Answer 4: Jasprit Bumrah

Q5: How many runs will AB de Villiers score

Answer 5: 37

Q6: Who will win the match ?

Answer 6: Mumbai Indians

Leave a Comment