Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25 April 2021 Win More Prizes

Rate this post

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25 April 2021 – Dear viewers Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow AmzQuiz.Com. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Daily Trivia Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Daily Trivia Quiz Contest is Live Now. You can play the quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Daily Trivia Quiz Flipkart Quiz 25th April 2021

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Daily Trivia answers Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Daily Trivia Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart Daily Trivia Contest Date – 25 April, 12.00 AM To 12:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

25 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1.Which web series is based on the IPL team Chennai Super Kings?

Answer 1: ROAR OF THE LION

Q2: Identify this Indian Cricketer who opens the batting for Delhi Capitals.

Answer 2: PRITHVI SHAW

Q3: Who among these scored a century in the IPL 2020 season?

Answer 3: MAYANK AGRAWAL

Q4: Who holds the Indian record for Best Economy Rate in IPL history?

Answer 4: ANIL KUMBLE

Q5: Which batsman has scored the most no. of fifties in the history of IPL?

Answer 5: DAVID WARNER

25 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Which of these players has not won an IPL trophy as the captain of their team?

Answer 1: VIRAT KOHLI

Q2: Identify this RCB player who recently scored his maiden IPL century against Rajasthan Royals?

Answer 2: DEVDATT PADIKAL 

Q3: Who was the first cicketer to be sold in the IPL 2021 aution?

Answer 3: Stive Smith

Q4: 4. Which bowler delivered the most maiden overs in the IPL 2020 season?

Answer 4: Trent Boult 

Q5: Rahul Tewatia played for which team before Rajasthan Royals in the 2020 season?

Answer 5: DEHLI CAPITALS

    Leave a Comment