Amazon Quiz Answers Today 20th April 2021 win 20000 pay balance

Rate this post

Amazon Quiz Answers Today 20th April 2021 Amazon Is Back With Another Quiz Contest Amazon Pay Quiz Contest In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Rs 20000 Pay Balance. All Amazon Quiz Answers For 20th April 2021 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Answer The Questions And Stand A Chance To Win Exciting Prize

Amazon Quiz Time Answers Today 20th April 2021 win 20000 pay balance

Q1. Proficient in guerrilla tactics, the COBRA or Commando Battalion for Resolute Action is a special operation unit of which force?
Ans :-  CRPF

Q2. The Maitri Setu, also called The Gateway of Northeast, is built over the Feni River to link which state with Bangladesh?
Ans :- Tripura

Q3. CROSSROAD which recently sold for $6.6 million, is the most expensive digital art of what kind?
Ans :- Crypto Art

Q4. Which one of these is not a component of this activity?
Ans :- Palette

Q5. Which of these actors played this character in a movie that also starred Nicole Kidman?
Ans :- Val Kilmer

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes
  2. Amazon Quiz Answers Today 20th April 2021

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Panasonic Air Conditioner Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1. When was Panasonic Group Founded?
Ans: 1918


Q2. Which of these phrases is the tag line of Panasonic Air Conditioner?
Ans: Meet the Future


Q3. What is Panasonic¬†Air Conditioner ‘Anti Covid 19’ Technology called?
Ans:¬†Nanoe‚ĄĘ X


Q4. Panasonic smart Air Conditioners work with which of the Below?
Ans: All Of the Above


Q5. Panasonic Air Conditioner Jet Stream Technology throws cool Air upto __?
Ans: 45FT

Amazon business Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20000

Q1. You can add multiple users in your Amazon Business account
Ans: Yes


Q2. In which year Amazon Business was started?
Ans: 2017


Q3. At Amazon Business we provide solutions for all types of organizations
Ans: Yes


Q4. When is World Entrepreneurs’ Day celebrated ?
Ans: 21st Aug


Q5. What is the full form of LLC
Ans: Limited Liability Company

Amazon Pay DTH Quiz Answers: Answer & Stand a chance to Win Rs 40 cashback on DTH Bill [1000 winners]

Q1. To get a DTH recharge on Amazon, one has to visit which page?


Ans:  Amazon Pay
Q2. To pay for a DTH recharge on Amazon, what are the payment methods you can use?
Ans:  All of the Above


Q3. To get the receipt and status of recharge done on DTH, which is the page you can visit?
Ans: Your orders


Q4. To check the eligible offers for their DTH recharge, you can visit DTH recharge Page on Amazon Pay?
Ans: True

Q5. Which are the top DTH Brands for which you can recharge on Amazon Pay?
Ans: All of the Above

Leave a Comment