Amazon Holi Edition Games Quiz Answers: Win Asus Laptop, iPhone 12 Mini & Many Exciting Prizes to Be Won

Rate this post

About Amazon Holi Edition Games Answers

The Amazon Holi Edition Games is a newly launched amazon quiz. This consist of multiple quiz and rewards based on spin and win jackpots or submitting the right answers to the questions. the base of this game, Holi edition quiz, on the Holi festival. quizzes types are listed below that contained inside these games

  • Spin and Win: Asus Laptop, Headphones and More
  • Jackpot: Chance to win Apples iPhone 12 Mini and More
  • Answer and Win: Canon DSLR Camera
  • Spin And Win: Prizes That Makes Hopi Special

Spin And Win

There are two different spins and win the contest in the Holi Edition Games of Amazon Quiz. You Can win multiple prizes by giving the right answers after spinning the luck wheels

  1. Win Asus Laptop, Headphones and More in Spin and Win
  2. Win Prizes That Makes Hopi Special in Spin and Win

1. Asus Laptop, Headphones and More in Spin and Win Answers:

in this spin and win the contest of Holi Edition Games powered by Amazon Quiz and, you can win multiple rewards such as Asus’s Brand new Laptop, which is the latest Laptop launched by Asus in nearby past, Headphones, to makes your music listening experience batter, Rs 5,000 Amazon Pay balance in Amazon Pay  Topup into your wallet. However, giving the right answers does not means you have won this contest. The final winners will be derived by the lucky draw at the end of contest periods. Moreover, you can also win a Rs 50 guaranty or luck draw entry into the winning delicious Chocolates. furthermore, there is one in 6th chances to not winning anything in this spin and win a contest by batter luck next time banner.

 Question: How many sides does a square have?

  • Answer: 4

Prizes Details:

Category 1ASUS TUF Gaming Laptop1 Winner
Category 2Audio-Technica ATH-M50x Headphone1 Winner
Category 3Chocolate Gift Box1 Winner
Category 4Rs.5000 as Amazon Pay Balance10 Winners
Category 5Rs.50 as Amazon Pay Balance1000 Winners

2. Holi Edition Spin & Win. Win Prizes to Make Holi More Special:

in this spin and win the contest of Holi Edition Games powered by Amazon Quiz and, you can win some amazing gifts and prizes based on your luck. there will be 5 different categories where winners will be selected by a random draw of lots.

Question: Holi is celebrated as a festival of….. 

  • Answer: Colours

Prizes Details:

Category 1Pro Mixer Grinder
Category 2Vivo Smartphone
Category 3Boat Bluetooth Speaker
Category 4Selfie Stick with Bluetooth 
Category 5Cello Prima Cookware Set

Submit Amazon Holi Edition Games Spin and Win


Amazon Holi Edition Games Jackpot: Chance to win Apples iPhone 12 Mini and More

In the Jackpot contest of the amazon Holi Edition Games, there are multiple rewards are allocated to a different type of winners. The highest prize can be grabbed by acquiring 3 yellow balloons, one winner will be selected and rewarded as  Apple iPhone 12 Mini, the second prize of this contest by Holi Edition Games is Sony Bravia 108 cm (43 inches) Full HD Smart LED TV KDL-43W6603. There will be only 1 winner who can win this prize by getting 3 candy. The next reward is Rs 10,000 Amazon Pay Balance for just 1 user for getting ice cream corn on Jackpot of Amazon Holi Edition Games Contest of Amazon. All the Prizes are listed below in the table

Question: Which character did Will Smith played in “The Pursuit of Happyness” Movie?

  • Answer : Chris Gardner

Holi Edition Games Jackpot Prize Details:

Jackpot ResultPrize to be wonNo of Winners
3 BalloonsNew Apple iPhone 121 Winner
3 CandySony Bravia 108 cm (43 inches) Full HD Smart LED TV KDL-43W6603 (Black) (2020 Model)3 Winners
3 Ice CreamRs 10,000 Amazon Pay Balance5 Winners
3 MocktailsRs 1000 Amazon Pay Balance10 Winners
3 GiftsRs 100 Amazon Pay Balance500 Winners

Submit Holi Edition Games Jackpot


Amazon Holi Edition Games Answer and Win: Canon DSLR Camera to be Won

“The Answer and Win” is amazons questionary where user have to answer the quiz based on general knowledge. this quiz contest of the Holi Edition Quiz Answers is having 5 different questions to determine the general knowledge of the user and reward them accordingly. if you give all the right answers than that user may have a chance to win a DSLR Camera by Canon. This quiz will grant prizes to one and only user based on a lucky draw held by amazon quiz after the end of this Holi Edition Games before 7th April. This contest exists from 24th March to 5th April 2021. User must have to submit their answers in given timeline to participate in the winner’s lucky draw selection process. All the questions of this quiz is based on Holi Festival

Holi Edition Games Answer and Win: Questions & Correct Answers

Question 1:
The name of the festival of Holi, comes from mythology and is derived from Holika, the sister of which of these demons?
Answer 1- Both of these

Question 2:
Traditionally in this city, home to the Hawa Mahal, ‚ÄėGulaal Gotas‚Äô or ‚ÄėWater Canon Bowls‚Äô are seen in the market. Which city?
Answer 2- Jaipur

Question 3:
Which celebration was introduced by Rabindranath Tagore in Shantiniketan to recreate the magic of Holi? (to be held in March this year)
Answer 3- Basanta Utsav

Question 4:
The famous song ‘Rang Barse’ centred around Holi, is from which Amitabh Bachchan movie?
Answer 4- Silsila

Question 5:
“____ ke din dil khil jaate hain Rangon mein rang mil jaate hain” Fill in the blanks in this song from Sholay
Answer 5- Holi

About Holi Edition Games Answer and Win Quiz:

Quiz NameHoli Edition Games Answer & Win Quiz
Number of Winners1
PrizeCanon DSLR Camera
Quiz TypeHoli Related Quiz
Starting Date24th March 2021
Last Date5th April 2021
Winners Selection9th April 2021

Submit Holi Edition Games Answer and Win

Amazon Holi Edition Answers: Quiz & Answers

  • About Amazon Holi Edition Games Answers
  • Spin And Win
    • 1. Asus Laptop, Headphones and More in Spin and Win Answers:
    • Prizes Details:
    • 2. Holi Edition Spin & Win. Win Prizes to Make Holi More Special:
    • Prizes Details:
  • Amazon Holi Edition Games Jackpot: Chance to win Apples iPhone 12 Mini and More
    • Holi Edition Games Jackpot Prize Details:
  • Amazon Holi Edition Games Answer and Win: Canon DSLR Camera to be Won
    • Holi Edition Games Answer and Win: Questions & Correct Answers
    • About Holi Edition Games Answer and Win Quiz:

Leave a Comment